Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: ΔΩΡΑΚΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ... "ΦΑΝΤΟΜΑΣ"!!!

Το Μέγαρο Μουσικής είναι ένας ιδιωτικός φορέας. Ή καλύτερα ήταν ένας ιδιωτικός φορέας που επωφελήθηκε τα μέγιστα από τις σχέσεις του αείμνηστου Χρήστου Λαμπράκη με την εξουσία. Για χάρη του πολιτισμού...!

Χθες η κυβέρνηση αποφάσισε να κουρέψει τα δάνεια του ιδρύματος. Για χάρη και πάλι του πολιτισμού ... 230 εκατομμύρια μεταφέρθηκαν από χρέη του Μεγάρου σε χρέη των Ελλήνων πολιτών. 

Όταν σε λίγο θα κουρεύουν και τα δάνεια των εκδοτών, θα είναι για χάρη της Δημοκρατίας. Φυσικά θα έχουν προλάβει να κουρέψουν νωρίτερα και τα δάνεια των κομμάτων προς χάρην της ομαλότητας και της ... αρπαχτής που εξακολουθεί να μεγαλουργεί. Γιατί γι’ αυτά ... λεφτά υπάρχουν!



Κατά τα άλλα ... ΔΕΝ υπάρχουν χρήματα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς και τους άλλους παρόχους υγείας, ούτε και περισσεύει τίποτα από το ... τεράστιο πλεόνασμα που έχουμε, διότι το κράτος έχει να πληρώσει τα χρέη και τις υποχρεώσεις των κρατικοδίαιτων λειτουργών και των κομμάτων που έχουν ... ξεχάσει τις δικές τους υποχρεώσεις και που τελικά ΔΕΝ εξυπηρετούν!

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να έχουμε κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, κρατικοδίαιτους εκδότες, κρατικοδίαιτους ευεργέτες, κρατικοδίαιτα κανάλια με ιδιωτικά ... όμως κέρδη. Αλλά πάνω απ΄ όλα θα συνεχίσουμε να έχουμε μια Κυβέρνηση που θα συνεχίσει να ασκεί εξουσία με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν, παρά να εξυπηρετεί μόνο στους προστάτες της ...

Γιατί όπως είπαμε έχουμε «πλεόνασμα» και μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε ... από το να πληρώνουμε όσους μας ... λιβανίζουν μέχρι να εξοντώνουμε οικονομικά όσους δεν ... γουστάρουμε.... Μπορούμε επίσης να υποσχόμαστε «συμψηφισμούς» και αντί γι’ αυτούς να παρακρατούμε από τους φαρμακοποιούς (και όχι μόνο) πληρωμές του ΕΟΠΥΥ για ... ρυθμισμένα χρέη τους προς την εφορία !!! 


Αυτή είναι η δημοκρατία ... 

Δεν έχω κουραστεί .... απλά έχω αηδιάσει ...

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ