Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ''ΠΟΤΑΜΙ'': Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ 11.000 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 200 ''ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥΣ''



Δεν με εξέπληξε το γεγονός αφού δύο από αυτούς (Ψαριανός - Λυκούδης) ως ΔΗΜΑΡ, είχαν υπερψηφίσει τότε τον εφαρμοστικό νόμο Λοβέρδου που συμπεριλάμβανε το διευρυμένο - χαριστικό για τους "κολλητούς" τους ωράριο.

Με την κίνηση όμως αυτή αποδεικνύεται αυτό που τόσο καιρό φωνάζουμε: ότι η Πολιτεία πρέπει να...




... αποφασίσει αμέσως αν .... θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ελαχίστων συναδέλφων που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το πορτοφόλι τους και έχουν ως υποστηρικτές κομματικούς μηχανισμούς γνωστούς για τις μέχρι σήμερα θέσεις τους...


Θα πρέπει να αποφασίσει αν ενδιαφέρεται για την φαρμακευτική περίθαλψη ΟΛΟΥ του ελληνικού λαού και την στήριξη των ανεκτίμητων υπηρεσιών των 11.000 φαρμακείων απανταχού της Ελλάδας ή για την προώθηση των συμφερόντων 200 διευρυμένων φαρμακοποιών που έχουν επιλέξει να εξυπηρετούν τον εαυτόν τους δημιουργώντας εμπορικές μονάδες σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων και λειτουργώντας σε ώρες αποκλειστικού εμπορικού ενδιαφέροντος.

Επιτέλους ας αποφασίσει αν επιθυμεί να συνεχιστεί να εφαρμόζεται σε όλη την Ελλάδα ο θεσμός των εφημεριών ή αν αυτές θα ... θυσιαστούν προς όφελος των συμφερόντων των διευρυμένων.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΦΣ