Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: "ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ... ΑΥΡΙΑΝΟΙ"


Είναι πολύ σημαντικό ΟΛΑ τα φαρμακεία να έχουν αναρτημένη την αφίσα μας στις προθήκες των φαρμακείων μας.


Ο ΦΣΑ τήρησε την υπόσχεσή του και δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις ώστε να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν μπορούν να νομοθετούν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και κατ΄ επέκτασιν εναντίον του κλάδου μας χωρίς καν να διαβάζουν (δεν συζητάμε για ... μελέτη) τα νομοσχέδια που καταθέτουν οι ... εθνοσωτήρες στην Βουλή.




Ότι δεν μπορούν να μεταθέτουν την φαρμακευτική δαπάνη στις τσέπες των ασφαλισμένων, για να παρουσιάσουν δήθεν μείωση αυτής στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ότι δεν δικαιούνται να ομιλούν για πλεόνασμα και ως εκ τούτου να ... χαρίζουν ψίχουλα, όταν αυτό το δήθεν πλεόνασμα δημιουργήθηκε από αυτά που χρωστάνε σε κάθε έναν που μιλά Ελληνικά και έχει την ... ατυχία να "συνεργάζεται" μαζί τους.

Ότι δεν μπορούν να εκβιάζουν ζητώντας φόρους από αυτούς που τους χρωστούν περισσότερα...

Ότι δεν μπορούν να το "παίζουν" καλοί ή κακοί ... ανάλογα με την περίπτωση και τον συνομιλητή τους...

Ότι τέλος δεν μπορούν να "τροφοδοτούν" τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της δημόσιας ενημέρωσης και τους καιροσκόπους ζωής για να επιβιώσουν οι ίδιοι...

Από εδώ και πέρα ο αγώνας περνά στα φαρμακεία μας ... σε κάθε έναν από εμάς, ενημερώνοντας τον κόσμο και εξηγώντας μέσω της αφίσας μας και του έντυπου υλικού τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουν.... 

Προσωπικά ότι σας υποσχέθηκα το τήρησα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και μέσω των αποφάσεων του Δ.Σ..... Τώρα είναι στο χέρι σας να ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΤΕ τον αγώνα μας γιατί αυτό τους κοστίζει περισσότερο από οποιαδήποτε απεργία.

Για να μαθαίνουν οι τωρινοί Κυβερνώντες ... και να παραδειγματίζονται οι αυριανοί!


Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ