Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα...»

Η αλήθεια είναι ότι με είχαν προειδοποιήσει...
Μου είχαν πει ότι αν συνέχιζα την ίδια τακτική θα έβρισκαν τον τρόπο να με ... «συνετίσουν»...
Με είχαν συμβουλεύσει ότι δίπλα στο «σύστημα» όχι μόνο θα ευημερούσα αλλά θα κέρδιζα πολλά....
Λάθος άνθρωπο διάλεξαν!
Έκαναν όλους τους ελέγχους που μπορούσαν. Έφθασαν στο σημείο να αναρτήσουν στο διαδίκτυο την φορολογική μου δήλωση (προσωπικό απόρρητο εκ του νόμου) παραποιώντας τα δεδομένα και γράφοντας στην λεζάντα της ... «είδησης» ότι ο τζίρος που αναφέρεται είναι .... κέρδος!!!
Δεν ... συνετίστηκα! Προσέφυγα στην δικαιοσύνη όπου αποκαλύφθηκε ότι η όλη ... δουλειά έγινε ΜΕΣΑ από το Υπουργείο Οικονομικών!!!
Μετά προχώρησαν σε ελέγχους μέσω της τοπικής ΔΟΥ αλλά ... άνθρακες ο θησαυρός....



Έβαλαν κομματικό τους στέλεχος, φαρμακοποιό μέλος του ΦΣΑ για το οποίο ο Σύλλογος είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά στην αίτησή του για άδεια λειτουργίας φαρμακείου (είχε απόσταση μικρότερη από 100 μέτρα από το πλησιέστερο φαρμακείο και παράνομο πατάρι) να κάνει μήνυση για την μη θετική εξέλιξη της υπόθεσης. Μήνυση εναντίον της περιφέρειας (που ουσιαστικά δίνει την άδεια), του Υπουργού, του ΠΦΣ, του ΦΣΑ, του γραμματέα, της πολεοδομίας κ.λ.π...
Στην προανάκριση ΟΛΟΙ αθωώθηκαν ... εκτός από εμένα!!! Τελικά σε μια δίκη παρωδία καταδικάστηκε στο πρόσωπό μου Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΦΣΑ που δίνεται από το νομικό του τμήμα, που την υπογράφει και ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας, και που τελικά ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δεσμευτική για την περιφέρεια.... Όσοι συνάδελφοι ήταν παρόντες στην δίκη .... κατάλαβαν τι έγινε!!! Η δε ... πρεμούρα του κ. Γεωργιάδη να αναφερθεί σε αυτή αποδεικνύει το ... άγχος και την αγωνία του για την έκβασή της!!!
Και πάλι όμως δεν «συνετίστηκα»...
Και ... εφευρέθηκε ο γυρολόγος πολιτικός που χωρίς να το καταλάβει έγινε υπουργός της τρόικας (ο ίδιος το παινεύεται), με τους γυρολόγους συμβούλους του που έφερε από το πρώην κόμμα του...



Άρχισε να ποινικοποιεί το κέρδος, όσων αισθάνεται ότι αντιπαλεύουν την πολιτική του, να τους κολλά ταμπέλες ... ΣΥΡΙΖΕΩΝ και άλλων αριστερών αποκλίσεων, να διαδίδει (όταν δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο για τα εγκλήματά του στην Υγεία) ότι εγώ ως πρόεδρος του ΦΣΑ θα έπρεπε να είμαι ... πένης ώστε να εκπροσωπώ τον κλάδο μου, ( για φτωχοποίηση όπως φαίνεται μας έχει) και να προτείνει να δούν όλοι την φορολογική μου δήλωση που είναι προϊόν παρανομίας και αναρτημένη (με την ανοχή του Υπ. Οικονομικών) ακόμα στο διαδίκτυο!


Άρχισε την προσφιλή του τακτική, να λασπολογεί χωρίς να λέει την αλήθεια, η οποία είναι ότι με τα δεδομένα του 2010 της φορολογικής μου δήλωσης , ο τζίρος που αναφέρεται σε αυτή αντιστοιχεί σε δύο φαρμακεία στα οποία εργαζόμαστε τριάντα χρόνια εγώ και η σύζυγός μου και δεν αποτελεί εισόδημα. Ο τζίρος αυτός αντιστοιχεί σε μηνιαίο κέρδος πολύ μικρότερο από τον μισθό ανώτατου δημοσίου υπαλλήλου της εποχής εκείνης...
Και φυσικά πολύ μικρότερο των 7.000 και πλέον ευρώ (και των δύο φαρμακείων μαζί) που εισπράττει ΣΗΜΕΡΑ μηνιαίως ο κύριος Γεωργιάδης ... εν μέσω κρίσης !




Μάλλον ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καταλάβει ότι είναι Υπουργός (έστω και της τρόικας) και ότι δεν αποτελεί τίποτα άλλο από έναν γραφικό γυρολόγο που πηγαίνει από κανάλι σε κανάλι (για να τα προλαβαίνει χρησιμοποιεί ... οδηγό μηχανής) για να αποδείξει την νομιμοφροσύνη του στο νέο του κόμμα.
Ότι εκτελεί εντολές φαίνεται με την πρώτη ματιά ... Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!
Και ζητά προφανώς να φτωχοποιηθούν όλοι οι Έλληνες, να απαξιωθεί η όποια περιουσία τους και να παραδοθούν τα πάντα στους ... αφέντες!
Το σύστημα πλέον γίνεται επικίνδυνο! Όποιος είναι απέναντι πρέπει να υποκύψει. Και γι’ αυτό επιστρατεύεται οποιαδήποτε μέθοδος. Η πολιτική που ισοπέδωσε την κοινωνία, που καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό, προσπαθεί να συνεχίσει την πρακτική της... Λασπολογία εναντίον αυτών που αντιδρούν, προστατεύοντας ταυτοχρόνως τους ... Τρομερούς «δικούς» τους Κυβερνητικούς συνδικαλιστές των κλάδων, υποσχέσεις σε όλους με νέα «Ζάππεια».... (το προχθεσινό ήταν το 4ο) και κυρίως κατατρομοκρατώντας τους πολίτες επιδιώκοντας την συσπείρωση ... με τον μπαμπούλα της αποσταθεροποίησης!
Είμαι όμως όρθιος και θα παραμείνω ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο σύστημα ... γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό στο οποίο στηρίζομαι δεν δύνανται να μου το αφαιρέσουν ...
Δεν είναι η όποια περιουσία μου, που είναι ΔΗΛΩΜΕΝΗ και πληρωμένη με τόσα χρόνια δουλειάς και που έχει ελεγχθεί από την εφορία με το «πόθεν έσχες» , αλλά η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου ...
Και επειδή διακρίνω και μια δόση ... «ζήλιας» στον Υπουργό Υγείας του δηλώνω ότι μπορεί να με επισκεφθεί όποτε θέλει στο σπίτι μου να τον ... ξεναγήσω (!), και να του αναλύσω το σκεπτικό μου, που είναι ότι ... «ο σεβασμός ΔΕΝ επιβάλλεται αλλά κατακτάται με σωστές, συγκεκριμένες και σταθερές θέσεις και αξίες και όχι με κωλοτούμπες και ... αλλαγές ανάλογα με το προσωπικό του συμφέρον! Χθες δηλαδή στο ΛΑΟΣ, σήμερα στην Ν.Δ. , αύριο (γιατί όχι ) στον ... ΣΥΡΙΖΑ»!!! Γιατί ... δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όσα καταμαρτυρούσε στον σημερινό πρωθυπουργό και στο κόμμα του, όταν ήταν στο ΛΑΟΣ ...
Και κάτι ακόμα....
Δεν μπορείς να προσδοκάς κέρδη από την επιβολή της τρομοκρατίας, σε κάποιον που δεν έχει να κρύψει απολύτως τίποτα... ούτε και να στερείς το δικαίωμα σε όνειρα ... σε όποιον θέλει έστω να ονειρευτεί!
Θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο, όσο και αν αυτό μας στοιχίσει ...

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ