Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: "Η δύναμη των κυμάτων βρίσκεται στην ΕΠΙΜΟΝΗ τους"


Σάββατο 5-7-2014, 21:00

Μερικές φορές δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα... Ειδικά όταν η υποκρισία ξεπερνά κάθε όριο ανοχής ... η χρησιμοποίηση κάθε μέσου για προσωπικές φιλοδοξίες βασικός κανόνας επιβίωσης, και η αχαριστία έχει γίνει πλέον θεσμός ζωής....


Παιχνίδια και τακτικισμοί χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν το καλό του κλάδου και η επιβίωση των μελών του....

Ο κος Θεοδοσιάδης στην σύσκεψη σήμερα των προέδρων πρότεινε .... απεργία την Πέμπτη 10 Ιουλίου, ημέρα άφιξης του περιβόητου Καρόνε στην Αθήνα, αλλά ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ διότι εκεί θα επήγαινε !!! Με αυτή τη λογική αν πήγαινε στην Κέρκυρα, θα απεργούσε το νησί !!! Δηλαδή με ξένα κόλυβα ... κηδεία, όπως έκανε πάντα! 





Προφανώς ήθελε να με εκθέσει ενόψει των ενδοσυμβουλιακών εκλογών για την ανάληψη της προεδρίας του ΠΦΣ, αλλά δεν τα κατάφερε αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν συντάχθηκε με αυτή την πρόταση. Του απάντησα αμέσως ότι η Αττική δεν θα κάνει πια τον λαγό στις κινητοποιήσεις, ούτε και θα είναι αυτή που θα σηκώσει ΜΟΙΝΗ της το βάρος των κινητοποιήσεων... 'Η ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 'Η ΚΑΝΕΙΣ!!! 

Και αμέσως εσιώπησε.... Είχε επιτύχει τον σκοπό του να φανεί ότι ο πρόεδρος της Αττικής δεν ήθελε την απεργία ενώ ο ίδιος, που βύθισε με τις φιλοκυβερνητικές επιλογές του τον κλάδο στην απόγνωση ... έδινε την λύση!!! 

Σε λίγο κάποιος έδωσε προς τα ΜΜΕ την πληροφορία ότι πάμε για απεργία στην Αττική... και με συγκέντρωση μάλιστα στο Υπουργείο Υγείας.

Για το τι έγινε στη σύσκεψη θα σας ενημερώσω αύριο, αλλά προς το παρόν ας ηρεμήσω και ας απαντήσω στον εαυτόν μου αν αξίζει τελικά τον κόπο όλα αυτά που περνάω και όλη αυτή η πίεση που δέχομαι από κάθε κυβερνητικό στέλεχος .....

Παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω (το ίδιο να πιστέψετε και εσείς) ότι ..."η δύναμη των κυμάτων βρίσκεται στην ΕΠΙΜΟΝΗ τους".


Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ