Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: "Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!"

Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω, αλλά το να συνεχίζουν μετά την σημερινή συνέντευξη τύπου, πρώην υπουργός να κάνει την εμφάνισή του στην πολιτική ζωή του τόπου, υμνώντας ουσιαστικά τα ... έργα του, και ειρωνευόμενοι τους φαρμακοποιούς που .... "παρασύρθηκαν από τον ... Λουράντο ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ", ξεπερνάει κάθε φαντασία...
Του υπενθυμίζω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί...

Απεδείχθη λοιπόν με έγγραφο της Ευρωπαίας Διαμεσολαβήτριας ότι όλα τα μέτρα τα οποία εφαρμόσθηκαν κατά των φαρμακοποιών και άλλων κλάδων με επίκληση της "εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ" δεν αποτελούσαν εντολές της τρόικας, αλλά πρωτοβουλία των ελληνικών αρχών προς την Κομισιόν...(σ.σ. δείτε το σύνδεσμοΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ)


Οι ελληνικές αρχές απέστειλαν στις 15 Απριλίου 2014 επιστολή προθέσεων (υπογεγραμμένη από τον...





... Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος) προς την Ευρωομάδα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ΕΚΤ, καθώς και αντίγραφό της προς το ΔΝΤ, με την οποία δήλωναν την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ να εφαρμόσουν μεταρρυθμίσεις που ανέλαβαν με ΔΙΚΗ τους πρωτοβουλία.
Οι πρώην δηλαδή Υπουργοί Υγείας, γνωστοί γυρολόγοι πολιτικοί, που βρήκαν απάγκιο σε καράβι που έμπαζε ήδη νερά, αφού το ... "δικό" τους είχε βυθιστεί, κατάφεραν παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό, να εφαρμόσουν δικούς τους νόμους και τακτικές εν ονόματι μιας έκθεσης του ΟΟΣΑ που όλοι πλέον γνωρίζουμε τι εστί.
Και τώρα που το νέο κόμμα τους βυθίζεται και που διαγκωνίζονται σε αυτό ποιός θα πάρει την αρχηγία, λέτε ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης να ψάχνει για νέο σάλτο σε ... άλλο κόμμα; Λέτε να τον δούμε αλλού και να αρχίσει τις επιθέσεις στην Ν.Δ. όπως έκανε πριν εγκαταλείψει το ΛΑΟΣ;
Παλιά μου τέχνη κόσκινο!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΦΣ