Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ … ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ''

Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την τιμή που μου κάνει να αναφέρεται στο όνομα μου ως σκληρό αντιπολιτευόμενο συνδικαλιστή ενάντια στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και των διατάξεων για τα φαρμακεία και για τα ΜΥΣYΦΑ.
Ο πιο μνημονιακός υπουργός υγείας που πέρασε ποτέ από την Αριστοτέλους, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικόλαου «ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ», αναφερόμενος στην εργαλειοθήκη Χατζηδάκη που εμφανίστηκε ως εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ, είπε χαρακτηριστικά «εκεί που ο κ. Λουράντος, ο πρόεδρος των φαρμακοποιών κήρυξε πόλεμο στη ΝΔ , διότι εμείς φέραμε το toolkit του ΟΟΣΑ». Σε άλλο δε σημείο και πάλι αναφέρθηκε στο όνομά μου και απευθυνόμενος στον κ. Μήλιο του ΣΥΡΙΖΑ είπε «για τα φαρμακεία δεν είπατε τίποτα θα μας βλέπει ο κ. Λουράντος και θα στεναχωριέται».

Οι συχνές αναφορές του … δήθεν μεταναστεύσαντος πρώην υπουργού, ...





προκάλεσαν και το σκωπτικό σχόλιο δημοσιογράφου η οποία του είπε χαρακτηριστικά «πολύ σας έχει πονέσει ο κ. Λουράντος» για να λάβει την απάντηση από τον Άδωνι «πάρα πολύ».

Αυτό που προφανώς δεν μπορεί να κατανοήσει ένας μνημονιακός πρώην υπουργός ενός πρώην κυβερνητικού κόμματος, είναι ότι ο ελληνικός λαός επικρότησε όλους όσους αντιτάχθηκαν στα μνημόνια και για μένα προσωπικά αποτελούν φόρο τιμής, οι αγώνες μου κατά των μνημονιακών μέτρων και αυτών που τα στήριξαν.

Αυτά θα έλεγα και από κοντά στον πρώην υπουργό υγείας ,αλλά θεωρούσα ότι ήδη είχε φύγει για το εξωτερικό όπως περίτρανα διαλαλούσε προεκλογικά. Δεν τον πρόλαβα όμως ούτε στο studio, γιατί έμαθα ότι έκανε … spa κάπου στην Φωκίδα.
Ίσως γι αυτό φαινόταν τόσο φρέσκος εμφανισιακά…

Δείτε και τις σχετικές αναφορές στα παρακάτω βίντεο: 

 http://www.enikos.gr/…/296780,H_diapragmateysh_oi_pieseis_t… (Α΄μέρος , χρόνος από 39.42)
Και http://www.enikos.gr/…/296780,H_diapragmateysh_oi_pieseis_t…
(Β΄ μέρος, χρόνος από 11.50 μέχρι 12.45)

 


Κωνσταντίνος  Λουράντος
Πρόεδρος ΠΦΣ