Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Η ΑΕΣΠ


Το ΔΣ του ΠΦΣ, κατά τη χθεσινή διαδικτυακή συνεδρίασή του, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις καταιγιστικές για τον κλάδο εξελίξεις, αποφάσισε ομόφωνα, να προχωρήσει σε 24ωρη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση και παράλληλα σε ΓΣ του δευτεροβάθμιου οργάνου την ίδια ημέρα.
            Λυπάμαι που αυτές τις κρίσιμες ώρες αναλαμβάνω τον ομολογουμένως άκομψο ρόλο να αποκαταστήσω την αλήθεια για τα όσα επικαλείται ο κύριος Θεοδοσιάδης σχετικά με πρόταση της ΑΕΣΠ για άρση της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Ουδέποτε κατατέθηκε επίσημη πρόταση παράταξης κατά τη διάρκεια του χθεσινού ΔΣ, τουλάχιστον από εκείνες τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο ΔΣ από 2 ή και περισσότερα μέλη. Υπήρξαν όμως προσωπικές τοποθετήσεις των μελών του Δ.Σ., μεταξύ των οποίων και του κυρίου Θεοδοσιάδη.
            Θα πρέπει επιτέλους ο ίδιος να αντιληφθεί, ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, σημασία δεν έχει ο αγώνας, αλλά ο σκοπός του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση, το μόνο που θα καταφέρει, είναι να διευρύνει το χάσμα μεταξύ προσωπικής επιθυμίας και πραγματικότητας.

Για την Πανελλήνια Φαρμακευτική Συμμαχία

Ηλίας Χαλιγιάννης