Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Ο πρόεδρος του ΦΣΑ δίνει το σύνθημα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ!»


« Σας ευχαριστώ ... από καρδιάς »


Προχθές το μεσημέρι, λίγο πριν την Γενική Συνέλευση, προσπαθώντας να βάλω σε λογική σειρά κάποια απίστευτα πράγματα που μάθαινα , σας έστειλα ένα μήνυμα. Σας ζήτησα να είστε εκεί, στην Γενική Συνέλευση ... να σας βλέπω και να με βλέπετε, να πάρω δύναμη από την παρουσία σας ώστε να μπορέσω να σας πείσω....

Να σας πείσω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνος μου, ότι δεν είμαι Θεός αλλά ότι...... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε τουλάχιστον να δώσουμε την τελευταία μάχη!

Να σας πω ότι ο κίνδυνος δεν αφορά μόνο τα ... «μικρά» λεγόμενα φαρμακεία με την μεγάλη όμως καρδιά, αλλά κυρίως τα «μεγάλα» με τις δεσπόζουσες θέσεις και την υψηλή εμπορευσιμότητα!

Να σας πω ότι απέναντι στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τα περισσότερα ΜΜΕ και τον λαϊκισμό των υπηρετών της τρόικας, υπάρχει η λεβεντιά της Ελληνικής ψυχής που οφείλουμε να ... ξυπνήσουμε..

ΚΑΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!

Σας έβλεπα και μιλούσα εκ μέρους σας....

Σας ένοιωθα μέσα από το διαδίκτυο και καταλάβαινα την σκέψη σας...

Εσείς μιλήσατε, εσείς φωνάξατε, εσείς δηλώσατε την αντίρρησή σας για τα μέτρα που έρχονται και που ... δολίως τα ονομάζουν «εργαλεία» μιας έκθεσης με τον τίτλο ... «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ»!

Εσείς αρνηθήκατε να ζήσετε στο περιβάλλον που μας ετοιμάζουν, ένα περιβάλλον μιζέριας, κανιβαλισμού και εξαθλίωσης....

Εσείς στέκεστε απέναντι σε αυτούς που ενώ πριν γίνουν εκπρόσωποι του Ελληνικού Έθνους ήταν κομμάτι μας, σήμερα απολαμβάνουν την αίγλη της εξουσίας ... ξεχνώντας το παρελθόν τους...

Εσείς βροντοφωνάξατε ... «δεν θέλουμε να ζήσουμε στο περιβάλλον που μας ετοιμάζετε» και γι’ αυτό ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ... ΦΥΓΕΤΕ!

Εσείς υλοποιήσατε το «ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ»...

Δεν ήμουν εγώ .... αυτός που μίλησε.

Ήσασταν ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που μιλήσατε στην καρδιά μου ... και αυτή μίλησε για εσάς!!!!

Και στο τέλος μου φυλάξατε μια μεγάλη έκπληξη.... Χίλια οκτακόσια ΝΑΙ απέναντι σε κανένα ΟΧΙ!

Γι’ αυτό σας ευχαριστώ από καρδιάς ....


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ